SkaS collaboration with SwedishAmerican Health System

Publicerat 1 juli, 2016 av i Okategoriserade.

Skärmavbild 2016-06-29 kl. 15.50.16

Lyckat samarbete och samverkan mellan SkaS (Skaraborgs sjukhus) och SwedishAmerican Hospital i Rockford. Ledningen från SwedishAmerican gjorde förra året studiebesök på Skas i Lidköping och i Skövde. I maj hölls ett skypemöte mellan ledningen på SwedishAmerican och kommunikationschef och sjuksköterskechef på SkaS och idag ett fördjupande skypemöte. Great collaboration between SkaS (Skaraborg´s Hospital) and SAHS (SwedishAmerican Health System). Best practices and know how, exchanged between leadership, via Skype. SAHS is Magnet certified (only 400 out of 5000 hospitals in the U.S. are) and SkaS wanted to learn more about the process. The Magnet Recognition System, recognizes health-care organizations for quality patient care, nursing excellence and innovations in professional nursing practice. Next skype meeting set for September. Grow Locally By Working Globally