Presentation to steering committee

Publicerat 19 februari, 2018 av i Okategoriserade.

Skärmavbild 2018-02-19 kl. 10.16.49

Presenting my 2017 annual report to my steering committee/board.
Styrgruppen består av: Katarina Jonsson ordförande i Skaraborgs kommunalförbund (och kommunalråd Skövde kommun), Claes Fahlgren näringslivssamordnare Skaraborgs kommunalförbund, Jan Fransson kommundirektör Lidköpings kommun, Kajsa Ezelius kommunalråd Lidköpings kommun, Jonas Sundström vice ordförande i Skaraborgs kommunalförbund och kommunalråd Lidköpings kommun, Per-Olof Hermansson förbundsdirektör Skaraborgs kommunalförbund, Elisabeth Jansson förvaltningschef för utbildning i Lidköping (träffades igår för genomgång) och Rasmus Möller oppositionsråd Lidköpings kommun (deltog via skype före fotot togs).